ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 10 syyskuu 2008 11:23

Keskuskentän valourakka loppusuoralla - koepoltto 19.9.

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Rovaniemen keskuskentän kaikki neljä valotolppaa ovat nyt pystyssä. Rovaniemen keskuskentän kaikki neljä valotolppaa ovat nyt pystyssä.

Rovaniemen keskuskentän paljon puhuttu valourakka on loppusuoralla. Kaksi viimeistä valopylvästä nostettiin pystyyn tiistaina ja valojen koekäyttö on edessä ensi viikon perjantaina 19.9.

- Seuraavaksi on edessä on valaisimien kytkentä. Jokaisen tolpan juurelle tulee kolme kytkinkaappia. Sen jälkeen tehdään valojen suuntaus ja mittaus. Silloin nähdään täyttyykö 1000 luksin vaatimus kentällä, kertoi Rovaniemen Verkon toimitusjohtaja Jaakko Knuuti.

Täysin tarkkaa mittausta suunnasta tai tehosta ei Knuutin mukaan pystytä vielä tekemään

- Valojen pitää palaa 100 tuntia ennen kuin valoteho tasaantuu.

Suomen Palloliiton lisenssikomitea edellyttää, että valot ovat käytössä sunnuntaina 21. syyskuuta, kun Rovaniemen Palloseura kohtaa kauden kolmanneksi viimeisessä Veikkausliigan kotiottelussaan FC Hakan Valkeakoskelta.

RoPSin niskassa on ollut 75 000 euron uhkasakon uhka jos valot eivät ole määräaikaan mennessä käytössä.

Alunperin valoremontin piti olla valmis 24.8.

Kari Pyykkö
© 2008 Lapin Kansa

Luettu 411 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227