maanantai, 27 lokakuu 2008 11:21

Zeddy Sailetista (39) RoPSin maalitykki

Zeddy Saileti nousi Kuopion maalillaan RoPSin tämän kauden ykköstykiksi. Zeddy Saileti nousi Kuopion maalillaan RoPSin tämän kauden ykköstykiksi.

Kuopion ja Rovaniemen Palloseurat pelasivat jalkapalloliigan viimeisen kierroksen ottelunsa ilman panoksia sunnuntaina. RoPS oli sen verran terävämpi Kuopion Keskuskentällä, että ansaitsi niukan 1-0 (0-0)-vierasvoittonsa.

Ratkaisumaalin ohjasi 39-vuotias Zeddy Saileti, kun 54 minuuttia oli pelattu. Juuso Majava rynnisti päätyyn ja lähetti sieltä hyvän keskityksen, josta Sailetin oli helppo siirtää pallo maaliin.

Sailetista tuli maalin myötä RoPSin tämän kauden maalitykki 6 osumallaan. Tehotilastossakin Saileti oli kauden ykkönen numeroin 6+3. RoPSin kakkosvalmentajaksi ensi kaudella siirtyvä Saileti on tehnyt Suomen pääsarjassa nyt 65 maalia.

KuPSillakin oli muutama tekopaikka, mutta viimeistely ontui. RoPSin maalilla kauden kolmannen ottelunsa torjunut Kari-Pekka Syväjärvi esitti toisella puoliajalla kaksi erinomaista torjuntaa, kun hän esti KuPSin Adrian Websterin ja Antti Hynysen maalintekoaikeet.

Ottelulla ei ollut kummallekaan joukkueelle mitään merkitystä. KuPSin joutuminen karsintaan sinetöityi jo aiemmin. RoPS puolestaan oli varmistanut liigapaikkansa kolme viikkoa sitten.

RoPSilla oli kokoonpanossa vain 13 pelaajaa. Heistäkin maalivahti Kalle Rönkkö oli selkävaivainen. STT-LK