ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 12 marraskuu 2008 10:33

Jouko Kiistala huojentunut kenttäpäätöksestä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtaja Jouko Kiistala oli huojentunut kuultuaan Rovaniemen kaupunginvaltuuston tiistaina tekemästä päätöksestä, jonka mukaan Keskuskentän remontti jatkuu ensi vuonna.

- Päätös on iso askel seuralle ja koko rovaniemeläiselle jalkapallolle. Keskuskentälle saadaan varmat olosuhteet, ja käyttötunnit lisääntyvät merkittävästi tekonurmen myötä, Kiistala totesi ja muistutti samalla, että remontista hyötyvät muutkin kuin jalkapalloilijat.

Rovaniemen Palloseuran kannalta eilinen päätös on tärkeä. Kenttäremontin lykkääntyminen vuodella olisi merkinnyt sitä, että tammikuussa myönnettävä jalkapallon liigalisenssi joutuisi jälleen kerran uuden tarkastelun alle.

- Nyt pääsemme suunnittelemaan ensi kauden asioita. Toivotaan, että remonttityöt käynnistyvät ajallaan ja voimme pelata liigaohjelman mukaisesti, Kiistala sanoi.

Alustavan liigaohjelman mukaan RoPS pelaa 3-5 ensimmäistä ottelua vieraissa ja saa sillä tavalla lisää aikaa tekonurmen asentamiseen.

Jaarli Pirkkiö
© 2008 Lapin Kansa

Luettu 585 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227