ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 16 huhtikuu 2009 11:28

"Zeddyä tarvitaan yhä kentällä"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS-ikoni Zeddy Sailetin rooli ei ole himmentymässä,vaikka keskikenttämiehen vuosirenkaisiin pyörähti tammikuussa tasaluku 40. Liigan vanhin pelimies ei vaihda pelitamineita toppatakkiin, vaikka tittelinä onkin nyt kakkosvalmentaja.

- Me todella tarvitsemme Zeddyä yhä myös kentällä. Toivottavasti hän kokeneena pelaajana ottaa ison roolin. Olen huomannut, että muidenkin itseluottamus kasvaa kun Zeddy on kentällä, kertoi Valeri Bondarenko.

Valmentaja kuuluttaakin johtajuuden perään. Viime kaudella Mika Nurmela oli kentällä johtaja ja puhemies, mutta nyt yhtä selvää hahmoa ei ole.

- Joonas Ikäläinen voisi sellainen olla. Hän on kapteeni ja toppari. Tarvitsemme johtajia kuitenkin jokaiselle linjalle. Toivon, että uusi maalivahtimme Kwon pystyy näyttämään olevansa pomo tontillaan, Bondarenko evästi.

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 381 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227