ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 16 kesäkuu 2009 14:46

RoPS TamU:n kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Yhä ensimmäistä vierasvoittoaan jahtaava RoPS kohtaa keskiviikkona Tampere Unitedin. RoPS on sarjataulukossa sijalla 12. ja TamU yllättäen vain pykälän ylempänä, toki neljä pistettä enemmän keränneenä. Tampereen kausi on ollut odotuksiin nähden surkea, ja seuran ympärillä on kuohunut sekä talousasioissa että henkilöstöpuolella. Ilmeisesti nämä ”ulkopelilliset” seikat ovat heijastuneet myös joukkueen peliin.

RoPSin peli on parantunut valmentajavaihdoksen jälkeen, ja Jaroa vastaan joukkue hallitsi kenttätapahtumia, mutta sortui helmasyntiinsä, tehottomuuteen maalipaikoissa. Valoa tunnelin päähän on tuonut Nchimunya Mweetwan paluu kentille, mutta hyökkääjä on pitkän toipumisjakson jälkeen vielä kaukana parhaasta vireestään. RoPS joutuu otteluun ilman luottopuolustaja Janne Turpeenniemeä, joka kärsii pahasta jalkakrampista. Magneettikuvaus onneksi näytti, ettei repeämää ole, ja Turpeenniemeä odotellaan kentille takaisin ensi viikolla.

Joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi on seuraamassa joukkueen aamuharjoituksia sateisessa ja koleassa säässä Tampereella.
- Paljon meillä on tehtävää. Maalinteko on löydyttävä ja omat virheet karsittava minimiin. Jaro-ottelussa kaksi puolustajan virhettä tiesi meille tappiota, näistä on kerta kaikkiaan päästävä eroon. United on meille kova vastus, mutta vieraskurssia on pyrittävä väkisin kääntämään.

Turpeenniemen mukaan joukkueen ongelmien taustalla ovat yhtenä tekijänä olleet loukkaantumiset ja pelikiellot.
- Emme ole päässeet pelaamaan montakaan peliä niin, että laitapuolustajat ja laitalinkit olisivat olleet samoja. Kavereita on vaihdeltu eri paikoille loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Nehän kuuluvat tähän lajiin, mutta kapeasta ringistämme ei tahdo löytyä laadukkaita paikkaajia. Lisäksi yhteispeli ei suju oudoilla pelipaikoilla.

Turpeenniemen mukaan kova otteluruuhka (TamU, TPS, Honka, JJK, KuPS, Jaro) näyttävät RoPSin kauden suunnan.

© 2009 RoPS

Luettu 472 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227