ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 04 heinäkuu 2009 00:40

RoPS Kuopioon repimään eroa KuPS:aan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa lauantaina KuPSin Keskuskentän ensimmäisessä ottelussa tällä kaudella. Tekonurmi on uusittu, ja tarjoaa huippuolosuhteet. Ottelu on erittäin tärkeä molemmille.

Voitolla RoPS pystyisi repimään eron suoran putoajan paikalla olevaan KuPSiin jo seitsemään pisteeseen. Tilastojen valossa KuPS on ollut RoPSille sopiva vastustaja. KuPSin edellinen voitto on vuodelta 2005, sen jälkeisissä neljässä liiga ja Ykkösen kohtaamisessa RoPS on voittanut kolmesti ja kerran on päädytty pistejakoon. Toki viime kauden liigacupissa KuPS oli parempi. RoPS joutuu otteluun varamiehisenä. Maalivahti Kwon kärsii pelikieltoa, ja pikkuvammojen takia sivussa ovat Chileshe Chibwe ja Zeddy Saileti.

RoPS lähti matkaan jo perjantaina, ja yöpyy Kajaanissa. Kapteeni Joonas Ikäläinen kertoo JJK-voiton helpottaneen tunnelmaa joukkueessa.
- Olihan se vapauttava voitto, Honka-tappio nakersi aika lailla. Nyt jatkamme samaan malliin, ja voitolla KuPSista olisi huomattavasti helpompi hengittää.
Ikäläinen on kohdannut KuPSin useaan otteeseen urallaan.
- Kotonaan aina aggressiivinen joukkue. Onneksi kenttä on uusittu, sillä entinen tekonurmi oli karmea. Odotan tiukkaa peliä, joka kuitenkin kääntyy meille.

Joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi on samoilla linjoilla kapteenin kanssa.
- Kauden tärkeimpiä pelejä ehdottomasti. Ainoastaan voitto kelpaa. Harmillisesti meidän kapeaa rinkiä taas koetellaan, mutta venytty on ennenkin. Pikkuvaivat osoittavat selvästi, että rinkimme on liian kapea. Pelaamme nyt kolme peliä viikossa, ja ensi viikolla keskiviikkona on cupin peli Turussa Interiä vastaan, ja sunnuntaina taas tärkeä liigamatsi kotona Jaron kanssa.

© 2009 RoPS

Luettu 1016 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227