ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 18 elokuu 2009 10:54

KuPS harkitsee vastatoimia tapaus Nwakaemessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kuopion Palloseura ei ole vielä ryhtynyt vastatoimenpiteisiin nigerialaispelaaja Dickson Nwakaemen pelioikeutta koskevassa kiistassa.

Suomen Palloliiton vastalauselautakunta katsoi viime viikolla RoPSin valituksen jälkeen, että Nwakaeme oli edustuskelvoton KuPSin 3-0-voitossa RoPSia vastaan 4. heinäkuuta.

Lautakunnan päätöksellä ottelun lopputulos kääntyi RoPSin 3-0-voitoksi.

KuPS ei voi valittaa tuomiosta Palloliiton elimissä, mutta viime viikolla Yle uutisoi joukkueen valittavan päätöksestä urheilun oikeusturvalautakuntaan.

- Tutkimme vielä, onko päätöksen muuttamiseen mitään mahdollisuuksia. Tämän viikon aikana pyritään tekemään ratkaisu toimenpiteistä, KuPS tiedotti asiasta. PP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 782 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227