ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 16 syyskuu 2009 18:35

RoPSin loppukauden kotipelit Keskuskentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS pelaa jo tulevana sunnuntaina liigaottelunsa Tampere Unitedia vastaan Keskuskentän uudella tekonurmella. Ottelu alkaa klo 18.30. Luonnollisesti loputkin kolme kotipeliä pelataan RoPSin perinteisellä kotikentällä.

Rovaniemen Keskuskentän remontti on vielä juoksuratojen ja huoltorakennuksen osalta kesken, mutta uusi tekonurmi on käyttövalmis. Rakentaja päätti luovuttaa kentän kaupungin käyttöön jo nyt, koska syksyn kosteat ilmat eivät mahdollistaneet juoksuratojen viimeistelyä. Ratojen keskeneräisyys ei vaikuta mitenkään itse jalkapallokentän käyttöön. Radat ja huoltorakennus rakennetaan valmiiksi ensi kesänä. 

Keskuskenttä on siis RoPSin edustusjoukkueen ja kaikkien muidenkin jalkapalloseurojen käytössä. RoPS ”korkkaa” areenan sunnuntaina, ja kaupunki on julistanut peli- ja harjoitusvuorot haettavaksi maanantaista 21.9. alkaen.

© 2009 RoPS

Luettu 3451 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227