ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 01 lokakuu 2009 21:09

RoPS hakee yllätystä Hongan vieraana

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sarjapaikastaan taisteleva RoPS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä mestaruuskamppailussa mukana olevan Hongan. RoPSin vierassaldo on synkkä, vain tasapelipiste JJK:n vieraana ja kolme pistettä KuPSilta ”tapaus Dicksonin” perusteella. Pelaamalla on tullut kovin vähän.

Mika Lumijärvi ei paukuttele henkseleitä ennen Helsingin reissua.
- Haastajana tässä lähdetään. Honka on huippujoukkue ja taistelee vielä mestaruudesta. Meidän on parannettava melkoisesti TPS-ottelusta.
Lumijärven mielestä puolustuspeli toimii kohtuullisesti, mutta puolustuksen tiivistyessä hyökkäysteho on taas heikentynyt.
- Emme voi maata niin alhaalla kuin TPS:aa vastaan. Väkisin siinä omissa soi, jos pelkästään puolustamaan lähdetään.
Lumijärvi tiedostaa myös joukkueen maalinteko-ongelmat.
- Oma maali pitäisi pitää puhtaana, sillä meidän maalintekovoimamme on rajallinen. Montaa osumaa emme pelissä pysty tekemään.

RoPSin kokoonpanosta puuttuvat edelleen pelikiellossa oleva maalivahti Kwon, akillesvaivainen Ville Syväjärvi ja nivustaan poteva Ani.
- On mahdollisuuksien rajoissa, että Ani ja Syväjärvi olisivat mukana elintärkeässä KuPS-pelissä.

White Simwanzan polvivamma on kivulias, mutta tarvittaessa mies on käytettävissä. Myös Stephen Kundan polvi on kipeä, mutta toppari pelannee.
- Jos Stepheniä on pakko säästellä KuPS peliin, hän jää vaihtoon, Lumijärvi kertoo.

Chanda Mwaban polvi tutkittiin alkuviikosta, eikä mitään ollut rikki.
- Kova tälli ja hirveä mustelma, mutta kentälle mies mielii, Lumijärvi jatkaa.

RoPS matkustaa lauantaina aamulla junalla Helsinkiin, yöpyy siellä, ja matkustaa pelin jälkeen yöjunalla takaisin pohjoiseen.

© 2009 RoPS

Luettu 939 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227