ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 lokakuu 2009 08:30

Puheenjohtaja: "Kiistalalle tarvitaan työkavereita"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran puheenjohtaja Risto Niva tunnusti, että punainen lanka on ollut kadoksissa päättyneellä liigakaudella.

- Ei KuPS-protestin hylkääminen tätä kautta ratkaissut. Me hoidimme tilanteen tähän pisteeseen ihan itse valmentajasekoilulla, rankkareiden hukkaamisella ja muutamien pelin loppuhetkien lipsumisella. Vierasottelut olivat oma murheellinen lukunsa, Niva summasi.

Hän ei silti lähtenyt syyttämään joukkuetta, vaikka sitä hengettömäksi on arvioitukin. Epäonnistumisen taustat löytyvät valmennuspuolelta.

- Toimintapolitiikkaan pitää tehdä muutoksia. Meillä on liigaan liian kapea organisaatio. En syytä toimitusjohtaja Jouko Kiistalaa, vaan hänelle tarvitaan kavereita tekemään töitä. Toivon, että pystymme löytämään urheilupuolelle ihmisiä rakentamaan joukkuetta ja pistämään junioripuolta parempaan kuosiin.

Niva kuuluttaa kotimaisten pelaajien perään.

- Niitä on yksinkertaisesti pakko löytää joukkueeseen lisää.

- Yleisökin hylkää meidät ellei muutosta tule. Parasta olisi tietysti, että edustusjoukkue vahvistuisi seuran omista junioreista. KP

© 2009 Lapin Kansa

Luettu 836 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227