ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 marraskuu 2009 08:42

Testiottelut RoPS:n kalenteriin alkuvuodesta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykköseen pudonneen Rovaniemen Palloseuran ensi kauden joukkueen rakentaminen on käynnistynyt. Toimitusjohtaja Jouko Kiistala ja uusi päävalmentaja John Allen ovat aloittaneet pelaajatilanteen kartoittamisen ja sopimusneuvottelut ovat jo käynnissä.

- Meillä on varsin hyvä runko kasassa, mutta keskeisille pelipaikoille haemme selkeitä vahvistuksia. Haussa on maalivahti, toppari, puolustava keskikenttämies ja hyökkääjä. Lisäksi myös laitapakkia katsellaan, Kiistala kertoo.

John Allen aloittaa työnsä tammikuussa. Tammi-helmikuussa RoPS järjestää try out-tyyppisiä testiotteluita.

- Testiotteluiden aikatauluja ja vastustajia suunnitellaan parhaillaan. Kiinnostuneita pelaajia odotetaan antamaan näyttöjä näihin peleihin. Ensisijaisesti kohteena ovat pohjois-suomalaiset pelaajat, mutta toki kauempaakin tulevat ovat tervetulleita.

Testiotteluissa Allen pääsee tarkkailemaan rauhassa pelaajia.

- Tarkoitus on hankkia kunnon vastustajia, jotta pelaajien todellinen taso nähdään. Ne pelaajat, joista olemme kiinnostuneita voivat antaa näyttöjä useammassa pelissä, Kiistala valottaa try out-pelien luonnetta.

Testiotteluiden kautta jopa alasarjapelaajat voivat saada elämänsä tilaisuuden.

RoPS ei aio hätiköidä vahvistusten suhteen.

- Suurella osalla Ykkösen joukkueita pakka on vielä täysin auki. Rakennamme ensi kaudeksi vahvan joukkueen, Kiistala lupaa.

Markku Saukko
© 2009 Lapin Kansa

Luettu 1194 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227