ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 02 helmikuu 2010 11:49

RoPS:n testissä kaksi uutta miestä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Pelaajia etsivän RoPSin harjoitusrinkiin liittyi maanantaina 20-vuotias ja 178-senttinen keskikentällä ja puolustuksessa viihtyvä Albin Granlund. Granlund on paraiselaisen Pargas IF:n kasvatti ja edustanut viime vuodet TPS:n reservijoukkuetta ÅIFK:ta.Tes

Nuorukainen tuli Rovaniemelle sopimus mielessään.

- Tulin viikon testijaksolle, ja viikonlopun Oulun turnauksen jälkeen katsotaan riittävätkö näyttöni sopimukseen, Granlund kertoi.

Rovaniemelle miehen houkutteli valmentaja John Allen.

- Harjoittelin TPS:n vahvuudessa kaudella 2008, kun John valmensi joukkuetta. Sen jälkeen olen ollut hänen valmennuksessaan IFK:ssa. RoPS olisi minulle askel eteenpäin urallani.

Granlund on pelannut keskikentän kaikissa rooleissa, ja myös laitapuolustajan paikka on hänelle tuttu.

- Monikäyttöisyys on yksi Granlundin valteista erinomaisen asenteen ja lahjakkuuden lisäksi, John Allen sanoo.

Näyttöjä antamaan tuli myös serbialainen Cedomir Zarkovic, joka oli Valkeakosken Hakan testattavana Uusi Lahti Cupissa viikonloppuna. Zarkovic, 27, on hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka on pelannut viisi edelliskautta Ruotsissa Superettanissa Ljunskile SK:ssa.

Sambialaiset sopimuspelaajat Chanda Mwaba, Codfrey Chibanga ja Chileshe Chibwe saapuivat Rovaniemelle maanantaina. MS

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 486 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227