ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 14 helmikuu 2010 10:45

RoPS ja Santa Claus osuivat komeasti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kakkosen FC Santa Claus nousi 2-2 (1-1) tasapeliin Ykkösen Rovaniemen Palloseuraa vastaan lauantaina Ounashallissa käydyssä harjoitusottelussa.

Ajoittain vauhdikasta peliä säväyttivät komeat maalit. Santa Clausin molemmissa osumissa oli aineksia vaikka tv-kavalkadiin.

Ensimmäisen ampui avausjaksolla lähes ylänurkkaan Jari Barsk ja toisen tinttasi vasurillaan Samuel Kiistala. RoPSin maalissa debytoinut Mika Huuhtanen ei voinut laukauksille mitään.

Tilanteiden valossa "Pukit" oli lähempänä voittoa, mutta pallo kilpistyi parhaassakin tapauksessa ylärimaan. Huuhtasellakin oli osuutensa, ettei Santa Claus onnistunut toisella jaksolla kuin kerran maalinteossa.

RoPSin maalintekijöinä onnistuivat Chileshe Chibwe ja nigerialaiskokelas Samuel Chidi. Kolme maalia Oulun turnauksessa tehnyt Chidi puski nyt komeasti pallon yläriman alle Jarno Tenkulan esityöstä.

Kummaltakin puuttui liuta runkomiehiä. RoPSilta matkoilla olivat uusi toppari Etchu Tabe, Albin Granlund ja Tuomas Nikupeteri. Santalta puuttuivat Ville Syväjärvi, Antti Peura ja Kari-Pekka Syväjärvi.

RoPS jatkaa harjoituspelejä ensi lauantaina PS Kemin vieraana Junkohallissa. Santa Claus on puolestaan mukana Oulussa pelattavassa turnauksessa. KP

© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1056 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227