sunnuntai, 21 helmikuu 2010 11:18

Chibangan punainen kortti kostautui RoPS:lle

Keskikenttäpelaaja Godfrey Chibangan ulosajo avauspuoliajan lopulla kostautui pahemman kerran Rovaniemen Palloseuralle harjoitusottelussa Palloseura Kemiä vastaan lauantaina Junkohallissa.

PS Kemi otti toisella puoliajalla pelin täysin hallintaansa ja RoPS:n 1-0 taukojohto vaihtui 1-5 tappioksi.

Chibanga sai kaksi varoitusta rajuista taklauksistaan ja punainen kortti heilahti ansaitusti. RoPS:n valmentaja John Allen ripittikin sambialaispelaajaa kovasanaisesti tämän tullessa pois kentältä.

- Ensimmäiseen puoliaikaan olen tyytyväinen, mutta tuo ulosajo sotki peliämme. PS Kemi oli toisella puoliajalla selvästi parempi, Allen kehaisi vastustajaa.

RoPS:n maalin teki testattavana oleva nigerialainen Samuel Chidi. Ottelua oli pelattu kymmenisen minuuttia, kun vieraiden nopea vastaisku päättyi Chidin tuloksekkaaseen läpiajoon.

PS Kemin maalitykkinä kunnostautui Tuomas Tyystälä, joka teki joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia ja viimeisteli loppulukemat rangaistuspotkusta.

Kaksi muuta maalia meni Denis Santosin ja Jaakko Paavilaisen nimiin ja kotijoukkueella oli varaa tuhlata myös yksi pilkku.

- Tämä oli hyvää harjoitusta meidän nuoremmille pelaajille, joita ei voinut moittia ainakaan yrityksen puutteesta, Allen totesi.

RoPS:n riveistä puuttui eilen vielä puolenkymmentä sopimuspelaajaa.

RoPS:n kokoonpano: Arto Vikman, Janne Turpeenniemi, Jarkko Lahdenmäki, Tuomas Nikupeteri, Jukka-Pekka Syväjärvi, Stanley Wknouma (60. Ville Määttä), Godfrey Chibanga, Matti Ollila, Chileshe Chibwe (60. Mika Ylipaavalniemi), Chanda Mwaba (45. Samuel Ejiofo), Samuel Chidi (65. Toni Vesala).