ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 07 touko 2010 21:09

John Allen odottaa mielenkiinnolla Jippo-ottelua

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa lauantaina kauden ensimmäisessä Ykkösen vierasottelussaan Joensuun Jipon. Rovaniemeläisten kausi alkoi kahdella kotiottelulla, joissa ensimmäisessä kaatui MP, mutta viime sunnuntaina käteen jäi vain piste ottelusta Klubi 04:ää vastaan.

- Se tasapeli maistui tappiolta. Alkuviikko meni asiaa pureskellessa, mutta sitten siirsin katseen jo tulevaan vierasotteluun, päävalmentaja John Allen kertoo.

Jippo-ottelu on Allenille mielenkiintoinen, sillä se on hänelle ensimmäinen sarjapeli vieraskentällä RoPSin peräsimessä.
- Tilanne on uusi, mutta normaali jalkapallo-ottelusta on kuitenkin kysymys. Valmistaudumme tähän huolella.
Viime kaudella Veikkausliigassa RoPSia vaivasi todellinen vieraskammo, voittoja ei reissusta tullut yhtään ja tasapelejäkin vain yksi.
Allen ei tilastoja kavahda, vaan näkee sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvan RoPSin olevan vahvoilla myös vieraskentällä.
Voittoja on otettava myös matkapeleistä, se on selvä, britti korostaa.
Allen johdattaa joukkonsa nöyrin mielin Joensuuhun.
- Edessä on kova ja tasainen ottelu.

RoPSin riveistä puuttuvat varmuudella vain pitkäaikaispotilaat Christian Gyan ja Mika Huuhtanen. Muuten joukkueen terveystilanne on hyvä, ja Allenilla on useammalle pelipaikalle vaihtoehtoja. Joensuussa saatetaankin nähdä taas jokin uusi kenttäryhmitys ja avauskokoonpanossa on todennäköisesti muutoksia aiempiin otteluihin verrattuna.

© 2010 RoPS

Luettu 987 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227