ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 touko 2010 00:27

PK-35 Vantaa RoPSin vieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen sarjajohtaja RoPS palaa kahden vierasottelun jälkeen Keskuskentälle ja saa vastaansa sunnuntaina PK-35 Vantaan. RoPSilla on allaan vierasvoitot Jiposta ja PoPasta, ja tilanne saa kapteeni Janne Turpeenniemen myhäilemään.

Turpeenniemi on tyytyväinen RoPSin tämän hetkiseen peli-ilmeeseen.
- Puolustamme joukkueena erittäin hyvin. Kunhan saamme kärkimiehille muutamia onnistumisia, lähtee hyökkäyspelikin kulkemaan vielä nykyistä paremmin.
RoPS on päästänyt neljässä ottelussa vain yhden maalin.

PK-35 on avannut sarjan voitolla, tappiolla ja kahdella tasapelillä. Viime kierroksella joukkue hävisi kotonaan KooTeePeelle, ja janoaa varmasti takaisin pisteiden makuun.
- PK on kova joukkue, mutta me lähdemme voittamaan jokaisen kotiottelun. Muuta tavoitetta ei voi olla, koska tähtäämme sarjan voittoon ja liiganousuun, kapteeni lupaa.

Valmentaja John Allenilla on käytössään lähes koko miehistönsä. Christopher Musonda vapautuu kahden ottelun pelikiellosta ja varmasti sivussa ovat vain pitkäaikaistoipilaat Mika Huuhtanen ja Christian Gyan.

Luettu 1155 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227