ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 11 kesäkuu 2010 23:01

RoPS ei aliarvioi TPV:a

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen sarjajohtaja RoPS kohtaa hännänhuippu TPV:n sunnuntaina Rovaniemen Keskuskentällä. RoPS on pelannut seitsemän ottelua voittaen viisi ja pelaten kaksi tasan. Tappiosarake näyttää yhä nollaa. TPV on vielä voitotta, ja on onnistunut hankkimaan kolme pistettään tasapeleillä. TPV vuotanut puolustus joutuukin koville RoPSin hyökkäysvoiman edessä.

RoPSin päävalmentaja John Allen ei kuitenkaan aliarvioi vastustajaa.
- Minkäänlaiseen ylimielisyyteen ei ole varaa. Olen teroittanut joukkueelle asetelman vaarallisuutta ja olemme keskittyneet erittäin huolellisesti sunnuntain otteluun.
RoPS ei aio antaa jumbojoukkueen yllättää itseään.
- Olemme valmiita, Allen korostaa.

RoPSin pelaajilla on ollut pieniä vammoja, eikä Janne Turpeenniemen, Jarno Tenkulan ja Tuomas Markkulan pelaaminen ole varmaa. Voi kuitenkin olla, että koko kolmikko on pelikunnossa. Lihasvammat ovat lieviä, mutta riskejä ei aiota ottaa.

Allen korostaa vielä tiiviin joukkuepelin ja kovan taisteluhengen merkitystä.
- Täysillä lähdetään. Joukkueessa on kova kilpailu pelipaikoista ja asenne on kohdallaan.

© 2010 RoPS

Luettu 1295 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227