ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 14 elokuu 2010 21:06

RoPS luottavaisena KPV:n kaatoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen sarjajohtaja RoPS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä Kokkolan Palloveikot. Joukkueiden kevätkierroksen ottelu Rovaniemellä päättyi isäntien 3-0 voittoon. RoPS on nyt pelannut kolme ottelua ilman voittoa, ja kynsinyt tasapelipisteen OPS-jp:n, PS Kemin ja FC Espoon kanssa. Sarjajohto on huvennut neljään pisteeseen.

- Lähdemme luottavaisena ja hyvin mielin Kokkolaan ja tavoittelemme tietenkin kolmea pistettä. Tasapeliputki on syytä saada poikki, päävalmentaja John Allen mietiskelee.
Allenin mukaan viikon harjoittelun on mennyt hyvin.
- Kolmen ottelun viime viikon jälkeen pelaajat olivat väsyneitä. Nyt olemme treenanneet kevyemmin, ja uskon, että herkkyys on jälleen löytynyt.

RoPS on tehnyt vain yhden maalin kolmessa viimeisessä ottelussaan.
- Puolustuspeli on toiminut ja etenkin maalivahti Alex Nyom on ollut loistava. Tasapeleillä tätä sarjaa ei kuitenkaan voiteta, vaan hyökkäysosaston on löydettävä tehonsa ja verkkojen on alettava heilua, Allen painottaa.

RoPSin vahvuudesta on poissa varmuudella nivusvaivainen Samuel Chidin. Reittään Espoo-ottelussa loukanneen Etchu Taben pelaaminen ei ole vielä varmaa.

© 2010 RoPS

Luettu 1140 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227