ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 18 marraskuu 2010 08:20

Kommentti: Ykkösen mestarin avauskokoonpano

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Keskiviikon sopimusuutisen jälkeen RoPSilla on kasassa 13 lappua. Määrä on vuodenaikaan nähden ilahduttava, mutta vielä tärkeämpää on laatu. Sopimuspelaajien joukossa on käytännössä lähes koko Ykkösen mestarijoukkueen ihanneavauskokoonpano!

Asetelma antaa suorastaan loistavat lähtökohdat hankkia vahvistuksia menestyvää liigaryhmää varten. Kuitenkin yksi on joukosta poissa. John Allen etsii kunnianhimoisesti Jukka Santalan tilalle parempaa hyökkääjää. Toivottavasti jahti onnistuu.

Pahimmassa tapauksessa RoPSille jää jaossa käteen tusinakärki, ja Santala tekee maaleja jonkun toisen liigaseuran paidassa - myös RoPSin verkkoon.

Markku Saukko
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1405 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227