ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 23 helmikuu 2011 07:47

Puolustuspeli kuntoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS–Tampere United, liigacupin ottelu Ounashallissa keskiviikkona kello 18.30.

Asetelma? RoPSin esitykset ovat olleet niin kaoottisia, ettei hyvävireistä TamUa vastaan ole paljon luvassa.

Seuraa näitä! RoPSin omaa pää vuotaa kuin vanha vene. John Allenin täytyy säätää pelitapaa puolustusvoittoisemmaksi ja nojata hyökkäyksissä vastaiskuihin. Muuhun joukkueen iskukyky ei juuri nyt riitä. Puolustuspelin remontin kautta joukkue voi osin palata pallonhallintaan perustuvaan hyökkäyspeliin. RoPSilla ei ole syytä paniikkiin, mutta realismiin on.
Molemmat joukkueet ovat nuoria, joten kokeneet Tuomo Könönen (33) ja TamUn Jari Niemi (34) ovat tärkeitä johtajia. Könönen on saavuttanut Suomen mestaruuden ja cupin voiton, Niemen palkintokaapissa on kuusi Suomen mestaruutta. Miten konkarit ohjaavat nuorempiaan?

Poissaolot? RoPSilta puuttuvat pelikieltoa lusiva Etchu Tabe, kuumeisena pakkolepoon joutunut testipelaaja Francis Kombe sekä loukkaantuneet Kim Alonen sekä Albin Granlund. TamUn sairastuvalla on Henri Myntti.

Arvio? Jokin muu tulos kuin TamUn voitto on yllätys.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 1924 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227