ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 26 helmikuu 2011 13:54

Francis Kombe ja RoPS sopimukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin testattavana ollut entinen Sambian maajoukkuehyökkääjä Francis Kombe on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen liigaseuran kanssa. RoPSilla on optio myös kahdesta seuraavasta kaudesta.

Kombe on ollut Rovaniemellä vajaat kolme viikkoa ja vakuuttanut päävalmentaja John Allenin harjoituksissa ja kahdessa liigacupin ottelussa. Jaro-pelissä 26-vuotias ja 169-senttinen jässikkä onnistui maalinteossa.
– Kombe on röyhkeä hyökkääjä ja hyvä viimeistelijä. Uskon hänen olevan tärkeässä roolissa tulevalla kaudella, Allen kertoi tyytyväisenä.

Kombe ei pelannut Tampere Unitedia vastaan kuumeen takia, mutta hänet nähtäneen kentällä keskiviikkona KuPSia vastaan Seinäjoella. MS

© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1870 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227