ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 27 maaliskuu 2011 13:02

RoPS raunioilta Suomen cupiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS kohtaa Vaasan Palloseuran Suomen cupin 5. kierroksen ottelussa Keskuskentällä sunnuntaina kello 16. Otteluun on vapaa pääsy.

Asetelma? Vihdoinkin on aika taas puhua RoPSista ja pelistä (ei uhkapelistä). Pelin seuraamiseen ei voi nyt antaa mitään pohjia, sillä kentällä on kokonaan uusi ryhmä. John Allen joutuu rakentamaan joukkueen ja pelitavan uudelleen. Suomen cupissa ei tunneta uusintaotteluita, joten tarvittaessa voittaja ratkaistaan jatkoajalla tai rangaistuspilkulla.

Seuraa näitä! RoPSin jälleenrakennus on alkanut. Miten yleisö reagoi uuteen tilanteeseen? Näkyykö uuden me-hengen heräämisen merkkejä?
Jalkapallokulttuuri punnitaan vaikeilla hetkillä, ja nyt nähdään onko RoPSin faneilla oikeasti sininen sydän.
Missä iskussa on VPS:n juuri hankkima ex-maalikunkku Aleksadr Kokko?

Oho! RoPS nosti cup-kannua 1986, mutta vuonna 1924 perustettu VPS ei ole voittanut cupia koskaan.

Poissaolot: RoPSin Janne Turpeenniemi on flunssassa. VPS:n Riku Heini on maajoukkuekomennuksella ja Paco Corr sekä Ville Luokkala sairastuvalla.

Arvio? RoPSin savuavat rauniot ovat täynnä näyttöhaluja, ja yksittäisessä pelissä voi käydä miten tahansa. Silti VPS on megaluokan suosikki.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2313 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227