ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 09 huhtikuu 2011 20:09

Mika Hänninen RoPSin harjoitusvahvuuteen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Hänninen Mika Hänninen

RoPSin harjoitukset saavat pelaaja täydennystä kun Mika Hänninen, 26, liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen ensi viikolla. Rovaniemen Palloseuran kasvatti pelasi edellisen kerran RoPSin paidassa kaudella 2004.  Samana vuonna tapahtui myös hänen debyyttinsä Veikkausliigassa. Kyseinen kausi oli miehen läpimurto liigassa, otteluita kertyi keskikenttäpelaajalle 25 ja vastustajan maaliverkko heilui kolme kertaa.

Kauden päätteeksi tie vei nuoren lahjakkuuden HJK:n organisaatioon kahdeksi vuodeksi. Kaudelle 2007 Mika siirtyi kotkalaiseen  FC KooTeePeehen. Kaudet 2008 ja 2009 Hänninen kuului FC Lahden liigajoukkueeseen.
Talvella 2009 harjoitusottelussa sattunut paha loukkaantuminen piti Hännisen poissa pelikentiltä koko kauden. Kaudeksi 2010 Mika siirtyi AC Ouluun. Kausi oli kuitenkin pettymys, sillä edellisellä kaudella liekattu polvi jouduttiin operoimaan uudelleen ja kausi oli jälleen Mikan kohdalta ohi ennenkuin ehti edes kunnolla alkamaan.
Polven määrätietoinen kuntouttaminen on tuottanut tulosta ja Mika on pystynyt harjoittelemaan tämän talven FC Santa Clausin mukana.

Pelaamassaan 93 liigaottelussa Mika on onnistunut maalin teossa 10 kertaa. Urallaan hän on voittanut SM-hopeaa HJK:ssa ja SM-pronssia FC Lahdessa.

© 2011 RoPS

Luettu 4143 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227