ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 14 huhtikuu 2011 22:27

Muutoksia Veikkausliigassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigakauden 2011 alku siirtyy toukokuulle

Tampere United suljettu kansallisesta kilpailutoiminnasta

Suomen Palloliiton (SPL) kurinpitovaliokunta käsitteli torstain kokouksessaan Tampere Unitedin tilannetta ja päätti yksimielisesti sulkea Tampere Unitedin 2011 Liigacupista sekä kaikista Suomen Palloliiton virallisista kilpailuista kaudella 2011.

Veikkausliigakauden 2011 osalta lopulliset ratkaisut joukkuemäärän ja sen myötä otteluohjelman osalta ovat venyneet niin myöhään, että kauden alkua on päätetty siirtää siten, että ensimmäinen ottelukierros pelataan toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-.8.5. riippumatta siitä, mikä on Veikkausliigan lopullinen joukkuemäärä kaudella 2011.

- Otteluohjelma voidaan vahvistaa lopullisesti vasta niin lähellä alkuperäistä kauden avausta, että avauspelien siirtäminen myöhemmäksi oli kaikkien – ennen kaikkea liigaseurojen – kannalta pienempi paha kuin alkuperäisestä aikataulusta kiinni pitäminen, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa toteaa.

Mahdollisia sarjajärjestelmän muutoksia käsitellään perjantaina 15.4. Suomen Palloliiton liittohallituksen kokouksessa.

Koko kauden ottelukalenterin osalta on samalla tehty muutos myös toiseen suuntaan. Kauden 2011 Suomen Cupin puolivälierät on aikaistettu toukokuulta pelattavaksi 27.-28.4. eli Veikkausliigan alkuperäisen avauskierroksen aikaan.

Veikkausliigan kauden 2011 otteluohjelma julkistetaan heti kun joukkuemäärästä on lopullinen selvyys.

VEIKKAUSLIIGA

Luettu 1374 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227