ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 15 huhtikuu 2011 10:29

Tanskalainen hyökkääjä testiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kennie Chopart Kennie Chopart

Rovaniemen Palloseuran testiin saapuu tänään tanskalainen hyökkääjää. 185-senttinen Kennie Chopart, 20, saapuu Rovaniemelle Tanskan pääsarjassa pelaavasta Esbjergin joukkueesta. Seura testaa miestä kahden viikon ajan.

Luonnehdinta Esbjergin nettisivuilta: Kennie Chopart on fyysisesti vahva hyökkääjä, mutta ei ole pystynyt vielä lyömään läpi Tanskan Superliigassa. Kentällä myrkyllinen, mutta ulkopuolella herrasmies, jonka aggressiivinen pelityyli aiheuttaa ongelmia monille puolustajille.

Kennie teki debyyttinsä Tanskan pääsarjassa keväällä 2010 kotona AGF:ää vastaan. Otteluita Esbjergin joukkueessa on kertynyt viisi. Maalitili on vielä avaamatta.

© 2011 RoPS

Luettu 2560 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227