ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 30 huhtikuu 2011 23:37

Mika Hänninen palaa kasvattajaseuraansa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Hänninen Mika Hänninen

Mika Hänninen, 26, palaa kasvattajaseuraansa kauden loppuun saakka kestävällä sopimuksella. Keskikenttäpelaaja on ollut kahden edellisen kauden ajan poissa pelikentiltä polvivamman vuoksi.

Kolme viikkoa sitten RoPSin harjoitusvahvuuteen liittynyt Hänninen on vakuuttanut päävalmentaja John Allenin kyvyillään.
- On hienoa saada näin hyvä pelaaja takaisin RoPSiin, Mikalla on ollut huonoa onnea polven kanssa, mutta nyt hän on taas hyväkuntoinen oma itsensä. Hoopi on harjoitellut ja pelannut hyvin viimeisen kolmen viikon aikana. Hän antaa meille vaihtoehtoja keskikentälle hyvällä syöttötaidollaan sekä pelisilmällään, sanoo Allen.

© 2011 RoPS

Luettu 3965 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227