ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 20 kesäkuu 2011 13:58

Manninen nautti keskuskentän tunnelmasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS - VPS pelin julkkisveikkaaja Hannu Manninen viihtyi keskuskentän katsomossa pitkän tauon jälkeen. Hannun tulosveto ei sattunut kohdalleen sillä ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen VPS:n tasoitettua pelin ottelun viimeisillä sekunneilla.

- Pääsin pitkän tauon jälkeen seuraamaan RoPSin kotipeliä paikan päältä. Yleisöä oli kertynyt paikalle runsaasti, mikä takasi hienon tunnelman, Manninen kertoi ottelun jälkeen.
Myös itse ottelu tarjosi Manniselle viihdykettä.
- Peli oli koko ottelun ajan kotijoukkueen hallinnassa. Ottelussa nähtiin kotijoukkueelta hienoja yksilösuorituksia ja hyvää joukkuepelaamista. Mielestäni RoPS olisi ansainnut voiton ja sen myötä kolme sarjapistettä, analysoi Manninen ottelua.
- Lopputulos jäi siis harmittamaan muutenkin kuin pieleen menneen tulosveikkaukseni suhteen. Paikkoja toki olisi ollut jopa veikkaukseni mukaiseen 3-1 lopputulokseen. Hieman tehokkuutta lisää maalintekoon niin olisivat voitot menneet hyvään tarkoitukseen. Toivotaan parempaa onnea ensi kerralla niin peleihin kuin vedonlyönteihinkin, päätti Manninen toiveikkaana.

Luettu 1607 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227