ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 01 heinäkuu 2011 16:25

Sakari Saarinen RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Sakari Saarisen kanssa. Saarinen (32) edusti viime kaudella Tampere Unitedia. Kokeneen pelimiehen liittyminen joukkueeseen saa päävalmentaja John Allenin tyytyväiseksi.

- Todella mahtava homma. Saarinen on kokenut ja monikäyttöinen pelaaja. Hän liittyy joukkueeseen juuri, kun loukkaantumistilanteemme on paha, Allen kertoo.
RoPSin sairastuvalla on useampi pelaaja.
Saarinen on pelannut 268 liigaottelua ja tehnyt 18 maalia. Jos pelilupa-asiat järjestyvät, edustaa Saarinen RoPSia jo sunnuntaina kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

© 2011 RoPS

Luettu 3255 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227