ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 22 heinäkuu 2011 16:07

RoPS ja Henrik Ojamaa sopimukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura sekä Henrik Ojamaa ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen.

Henrik on yksi Viron jalkapalloilun suurimpia lupauksia, viimeisin maajoukkuepeli hänellä on Viron U21 joukkueessa 29.3.2011. Henrik teki Viron 6-0  voitto-ottelussa Luxemburgia vastaan kolme maalia.

Henrikin aikaisempi sopimus oli Alemannia Aachenin kanssa, josta hänet lainattiin Fortuna Sittardiin. Henrik pelasi edellisen kerran Fortuna Sittardissa 6.5 RKC Waalwijkia vastaan 61 minuuttia.

Edustusjoukkueen 2. valmentajan Matti Hiukka kommentoi Henrikiä seuraavasti:
"Henrik antaa meille vaihtoehtoja kokoonpanoomme, koska hän pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla. Hän on taitava, nopea sekä hyvä viimeistelemään. Henrikillä on hyvä asenne, lisäksi hän on fyysisesti hyvässä kunnossa".

Luettu 4008 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227