Uutiset

Miehet

keskiviikko, 12 lokakuu 2011 23:00

RoPS korjaamaan vierassaldoaan Valkeakoskelle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigan maaottelutauko päättyy, ja Rovaniemen Palloseura matkustaa Valkeakosken Hakan vieraaksi. Jo lähes toivottomassa asemassa sarjajumbona oleva joukkue lähtee ennakkoluulottomasti hakemaan täyttä kolmea pistettä.

- Voittoa tavoittelemme, taistelu jatkuu, päävalmentaja Matti Hiukka kertoo.

Jos RoPS häviää ottelun, ja samaan aikaan VPS kaataa IFK Mariehamnin sekä Jaro voittaa perjantain ottelunsa, varmistuu rovaniemeläisten putoaminen jo käytännössäkin.

Hiukka kertoo joukkueen harjoitelleen hyvin Keskuskentän tekonurmella. Luonnonnurmelle joukkue ei ole kovien sateiden takia mennyt.

- Minun peliurallani mentiin joskus Ounashallin hiekalta Olympiastadionille ja voitettiin, joten ei se siitä ole kiinni, Hiukka veistelee.

- Tarkoitus on onnistua siirtää kotipelien hyvä ote myös vieraisiin, Hiukka kertoo.

RoPS hävisi ennen taukoa rumasti Interille Turussa.

RoPSin terveystilanne on kohtuullisen hyvä, vain Eetu Muinonen ja Ville Syväjärvi ovat vammojen takia sivussa. Sakari Saarinen kärsii pelikieltoa, ja keskikentän puurtaja on iso menetys.

- Jotakin pitää keksiä Saken korvaamiseksi, Hiukka pohtii.

RoPS lentää Helsinkiin ja ajelee bussilla tehtaan kentälle.

 

Luettu 1477 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi