ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 26 lokakuu 2011 12:23

Näkemiin, liiga!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mikä peli: RoPS–Helsingin Jalkapalloklubi, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä keskiviikkona kello 18.30.

Asetelma? Putoaja RoPS kohtaa ylivoimaisen mestarin ja superjoukkue HJK:n. Tarjolla on tällä erää viimeinen liigapeli Keskuskentällä. HJK:n kokoonpanoa on vaikea ennakoida, sillä paljon pelanneet avainmiehet voivat huilata ja nuoret saada näyttöpaikan.

Seuraa näitä! Nähdäänkö Jari Litmanen kentällä? Jos Kuningas saapuu, on esiintyminen todennäköisesti viimeinen Rovaniemellä. Kaikkien aikojen suomalainen jalkapalloilija on voittanut lukuisia pokaaleja Mestarien liigasta alkaen, mutta kohottaa kauden päätteeksi ensimmäistä kertaa Suomen mestarin pystiä. Litmanen on yhä niitä harvoja pelaajia, joka voi yksin ratkaista otteluja. HJK:n Alexander Ring pelasi vielä viime kaudella Ykkösen Klubi-04:ssä RoPSia vastaan. Ura on rakettimaisessa nousussa, sillä nuorukainen on noussut mestarijoukkueen keskikentän kapellimestariksi ja A-maajoukkueen avauskokoonpanoon. Ring pelaa kovaa ja rohkeasti, sekä omaa erinomaisen pelikäsityksen. Peräti neljä HJK:n pelaajaa siirtyi kesken kauden ulkomaille, onko Ring seuraava?

Oho! RoPS on voittanut kotikentällään kaksi edellistä liigaotteluaan HJK:ta vastaan, eikä Klubi ole tehnyt maaliakaan. Kaudella 2009 numerot olivat 1-0 ja vuotta aiemmin 2-0.

Poissaolot? RoPSin Eetu Muinonen on edelleen loukkaantuneena.

Arvio? Vapautunut ottelu, jossa nähdään useampi osuma. RoPS tarjoaa kelpo vastuksen, mutta HJK voittaa.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1582 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227