sunnuntai, 01 huhtikuu 2012 11:20

Aleksandr Kokko RoPS-paidassa

Rovaniemen Palloseura pelasi 1–1 (0–1) tasapelin lauantaina Ruotsin 1. divisioonan eli kolmanneksi korkeimman sarjatason IFK Luleån kanssa harjoitusottelussa Luulajassa.
RoPSin maalin viimeisteli Tuomas Tyystälä. Maalin syötti RoPSin riveissä ensi esiintymisensä tehnyt hyökkääjä Aleksandr Kokko.

Kokko on 24-vuotias kärkimies, joka nousi huipulle FC Hongassa. Hän jakoi liigan maalikuninkuuden TamUn Henri Myntin kanssa 13 osumalla kaudella 2008. Viime kaudella Kokko edusti Vaasan Palloseuraa. Kaikkiaan Kokko on pelannut 78 liigaottelua ja tehnyt 20 maalia.
– Paljon parempaa kuin cuptappiossa Kemille, mutta paljon on vielä tehtävää, päävalmentaja Kari Virtanen kommentoi.
– Ensimmäisen jakson hallitsimme ja pääsimme avaamaan peliä. Toisella puoliajalla Luulaja nosti prässiä ja olimme aivan jäässä. Peli oli vauhdikas, ja näitä tarvitsisimme lisää. Pitäisi ajaa joka viikko Luulajaan.
Virtanen kehaisi maalivahti Mikko Vilmusen otteita.
– Muilta aika tasapaksua, jalka painaa kovan treenin jälkeen.