ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 28 huhtikuu 2012 00:21

RoPS avaa kautensa lumen keskellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Myöhäinen kevät aiheuttaa kotiavauksen järjestelyihin muutoksia. Pelikenttä on loistavassa kunnossa, kiitos lämmitettävän tekonurmen, mutta kentän reunoilla on sen sijaan "täysi talvi" lumipeitteineen. Onneksi Rovaniemen kaupunki on viikolla aurannaut kentän ympäristöä, jotta yleisö pääsisi liikkumaan esteettömästi katsomoihin. Kuitenkin lumen vuoksi ottelun oheisjärjestelyistä on jouduttu tinkimään tilan puutteen vuoksi. Kenttämyyntipisteitä on normaalia vähemmän ja mm. terassi (Oululaisittain patio) on poissa käytöstä. Toivottavasti seuraavassa kotipelissä ( 17.5. RoPS-KooTeePee) olisi jo lumeton maa.

Jos kaikkia palveluita yleisölle ei saada kotiavaukseen käyttöön, niin valitettavasti myös joukkue ei saa kaikkia pelaajiaan käyttöön avauksessa. Poissa kokoonpanosta ovat seuraavat pelaajat:

  • Victor Turcios: Pelilupa ei ole saapunut lupauksista huolimatta
  • Jukka Yrjänheikki: Nilkkavamma, poissa 5-8 päivää (arvio)
  • Tuomas Tyystälä: Nivunen, poissa 5-8 päivää (arvio)
  • Jari Gröhn: Mykoplasma 1 - ? viikkoa (arvio)
  • Juho-Teppo Berg: Etureisi 2 viikkoa (arvio)

 

 

Luettu 1561 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227