ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 08 touko 2012 18:40

Granlund RoPSin puolustuslinjaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Albin Granlund jatkaa napapiirillä. Albin Granlund jatkaa napapiirillä.

Eilen RoPSin harjoitusvahvuuteen liittynyt Albin Granlund, 22, on solminut seuran kanssa kauden loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen. Granlund on tuttu rovaniemeläisyleisölle pelattuaan kaksi edellistä kautta sinipaidoissa. Kaudella 2010 Granlund pelasi joukkueen ainoana pelaajana kaikki Ykkösen 26 ottelua alusta loppuun saakka. Viime kaudella Veikkausliigassa kertyi 31 ottelua.

Valmennusjohtoon kuuluva Matti Hiukka on tyytyväinen Granlundin sopimukseen.
- Hienoa saada yksi viime kauden tasaisimmista suorittajista rinkiin. Kunhan Albin pääsee joukkueeseen mukaan ja oppii tuntemaan pelikaverit, on hän varmasti käyttökelpoinen kaveri.
- Pelituntuma on tällä hetkellä arvoitus, mutta uskon että hän pääsee pian mukaan. Olemme kaavailleet häntä ensisijaisesti laitapakin tontille. Albin pystyy pelamaan molemmilla laidoilla ja myös keskikentän pohjalla, arvio Hiukka.

© 2012 RoPS

 

Luettu 2837 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227