ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 17 touko 2012 11:28

RoPS kynii Kotkan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Mikä peli: RoPS – FC KooTee- Pee, jalkapallon Ykkösen ottelu Keskuskentällä torstaina 17.5. klo 15.00

Asetelma?
RoPS on avannut kauden upeasti. Etenkin puolustuspeli toimii, sillä omissa ei ole soinut kertaakaan. Kotkalaisten alku on ollut myös hyvä, ja tappiosarake näyttää yhä nollaa.
Vahvemman materiaalin RoPS on kotonaan kuitenkin selvähkö suosikki.

Seuraa näitä!
Victor Turcioksen sijaiseksi hankittu Ebrima Sohna on esiintynyt lupauksia antavasti. Kontrolloiva keskikenttäpelaaja debytoi nyt kotiyleisön edessä. Joko pallovarma Sohna dominoi keskialuetta?
Obilor-Ndukaku vastaan Aaron Wheeler. RoPSin nuori topparipari on osoittanut olevansa sarjan eliittiä. Kokemattomuus näkyy vielä joskus sijoittumisvirheinä, mutta molemmat paikkaavat paljon nopeudellaan.
Topparit ovat vahvoja atleetteja, ja Obilor suorastaan betonia. Pelin avaaminen sujuu Ndukakulta varsin mallikkaasti, mutta Obilor roiskii etenkin paineen alla. Parivaljakko saa nyt vastaansa varsinaisen panssarivaunun, Kotkan hyökkääjä Aaron Wheeler on peräti 201-senttinen kolossi. Nopea jenkkijärkäle hallitsee ilmatilaa, ja on isoksi mieheksi taitava. Wheeler haastaa topparit fyysiseen peliin.

Oho!
RoPS on hävinnyt viimeksi Ykkösen sarjaottelun kotonaan 6.10.2006 PK-35:lle. Sen jälkeen se on pelannut 28 tappiotonta kotipeliä Ykkösessä. Kovan kotijoukkueen maine on ansaittu!

Poissaolot?
RoPSin Joonas Pennasen pelaaminen on epävarmaa.”Vokaalien” Ken Yammeh ja Levan Lomidze ovat sairastuvalla, eikä Juho Nykäsen pelikunnosta ole varmuutta.

Arvio?
RoPS kontrolloi peliä suoraviivaista kotkalaisryhmää vastaan, ja järeä hyökkäyskalusto horjuttaa Kotkan epävarmaa puolustusta. RoPS voittaa, vaikka saakin tehdä täyden päivätyön taistelevien satamajätkien kukistamiseksi.

Markku Saukko
© 2012 Lapin Kansa

 

Luettu 1731 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227