ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 01 kesäkuu 2012 18:18

RoPS matkaa Seinäjoelle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS matkustaa lauantaina Seinäjoelle, jossa se kohtaa sunnuntaina kierroksen kärkikamppailussa SJK:n. Perillä joukkue valmistautuu sunnuntain peliin hakemalla tuntumaa luonnonnurmialustaan harjoituksen muodossa lauantai-iltana.

Vastustaja SJK lähtee sunnuntain peliin tappio niskassa, kun se hävisi viime keskiviikkona kotonaan oululaisille. OPS aiheutti seinäjokisille kauden ensimmäisen tappion. Vastassa onkin luultavasti tappiosta sisuuntunut joukkue, joten RoPSin iltapuhde ei tule olemaan helppo.

RoPS lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta, jonne se nousi maalieron turvin SJK:n keskiviikkoisen tappion myötä. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta RoPSilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. RoPS huilasi keskiviikon kierroksen, joten joukkue pääsee otteluun hyvin levänneenä ja harjoitelleena.

RoPSin alustava aloituskokoonpano:
30 - Mikko Vilmunen
2 - Albin Granlund
35 - Faith Friday Obilor
6 - Ndukaku Udoka Alison
23 - Antti Peura
9 - Mika Lahtinen
16 - Ebrima Sohna
8 - Tuomo Könönen
10 - Jose Manuel Rivera
21 - Emenike Uchenna Mbachu
11 - Aleksandr Kokko

Vaihdossa:
1 - Pauli Tuisku
4 - Jukka Yrjänheikki
7 - Tuomas Tyystälä
18 - Toni Vesala
22 - Mika-Matti Maisonvaara

Joukkueet ovat kohdanneet virallisissa peleissä ainoastaan yhden kerran kaudella 2008. Suomen Cupin ottelu Seinäjoella päättyi tuolloin RoPSin selvään 5-0 voittoon. Nykyisestä joukkueesta ottelussa esiintyi ainoastaan Mika-Matti Maisonvaara tehden myös ottelun kolmannen maalin.

Ottelu Seinäjoen keskuskentällä alkaa sunnuntaina klo 18:30

 

Luettu 2234 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227