ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 10 elokuu 2012 19:24

Ennakko ottelusta RoPS – AC Oulu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa huomenna Ykkösen Juhlapäivän ottelussa AC Oulun kolmatta ja samalla viimeistä kertaa tälle kaudelle. Aiemmat tämän kauden kaksi keskinäistä kamppailua ovat päättyneet RoPSin 1-0 kotivoittoon ja Oulussa pelattuun 0-0 tasatulokseen. RoPS siis lähtee puolustamaan kiistatonta Pohjois-Suomen herruuttaan, sillä RoPS on päihittänyt toisen oululaisen, OPS:n, tällä kaudella molemmissa kohtaamisissa. Tuttuun tapaan RoPS lähtee siis jälleen tällä kaudella ennakkosuosikin asemasta liikkeelle tulevaan otteluun.

Tähän väliin voidaan mainita myös se fakta, ettei RoPS ole hävinnyt AC Oululle vielä ainuttakaan virallista ottelua historian saatossa. Oululaiset haluavat varmasti kaunistella näitä tilastoja, joten helpolla RoPS ei tule pääsemään lauantaina.

RoPS lähtee otteluun vankistamaan sarjajohtoaan. Tätä kierrosta ennen aikaisemmissa kahdessa kärkikamppailussa RoPS on hoitanut mallikkaasti niin kotona SJK:n kuin vieraissa FC Viikingit ja näin ollen voimme kaikki todeta, että monille tappiolta tuntunut JIPPO- tasapeli oli vain kauneusvirhe.

AC Oulu taas on pelannut kaksi edellistä kierrosta tasan, kotona FC Hämeenlinnaa vastaan 0-0 ja vieraissa pelattu 2-2 tasapeli SJK:ta vastaan. Seinäjoella oululaiset johtivat peliä mukavan oloisesti 2-0, mutta SJK kiri rinnalle lisäajan rangaistuspotkumaalilla, jonka aiheutti AC Oulun Janne Hietanen käsitorjunnallaan, samaisesta tilanteesta mies sai suoran punaisen kortin ja siitä johtuen kahden ottelun pelikiellon. Hietanen puuttuu siis luonnollisesti huomisen kamppailusta.

Huomenna tulemme varmasti todistamaan kovaa vääntöä, tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että peli tulisi olemaan täydellistä taistelupalloa painin kera, sillä molemmilla joukkueilla taitotasoa riittää todella paljon, joten erittäin viihdyttävää ja tasokasta jalkapalloa on jälleen luvassa Keskuskentällä.

RoPS:n alustava kokoonpano:
Vilmunen; Granlund, Obilor, Alison, Peura; Könönen, Turcios; Muinonen, Rivera, Emenike; Kokko.
RoPS:n kokoonpanosta uupuu edelleen Tuomas Tyystälä, lisäksi Mika Lahtinen kärsii korttitilin täyttymisen johdosta pelikieltoa eikä siis pelaa AC Oulua vastaan. Lisäksi Toni Vesala ja Jarkko Lahdenmäki uupuvat huomisen miehistöstä vaivojensa vuoksi.

© 2012 RoPS

 

Luettu 1528 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227