ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 28 elokuu 2012 20:53

Ennakko: RoPS – FC KooTeePee

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS varmisti viime lauantaina sarjanousun Veikkausliigaan. Voittamalla toisella sijalla olevan PK-35:n Vantaalla, nousi RoPS ylivoimaisen 19 pisteen erolla tavoittamattomiin, kun enää kuusi kierrosta on jäljellä. Kaiken nousuhuuman jälkeen niin joukkue kuin kannattajatkin palaavat jälleen arkeen, kun kotkalaiset saapuvat taistelemaan tärkeistä pisteistä, joilla he voisivat vankistaa asemiaan putoamistaistossa. He miltei jopa karkottaisivat putoamispeikon turvallisen kauas Kotkasta, riippuen siitä, miten FC Hämeenlinna pelaa heidän takanaan.

Joukkueet ovat jo kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, toukokuussa RoPS voitti ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 3-1 ja heinäkuun helteillä rovaniemeläiset hakivat Kotkasta täydet pisteet selvin 0-3 lukemin. Keskiviikkona tullaan myös luultavasti näkemään samanlaisia lukemia kotijoukkueen puolelta kuin aikaisemmissa kohtaamisissa. Nousun varmistumisen johdosta peli on luultavasti vapautuneempaa, mutta silti kurinalaista ja tehokkuus on jälleen kova sana.
Epävirallisena tavoitteena on edelleen tappioton kausi, joten pelaajien motivaatiota ei tarvitse kyseenalaistaa. Luonnollisesti nousu liigaan on tuonut jo mukavan fiiliksen ja pienen odotuksen tulevia liigahaasteita kohtaan.

RoPS lähtee kamppailuun muutaman uuden poissaolon kera. Lauantaina Vantaalla heti ensimmäisillä minuuteilla loukkaantunut Victor Turcios ei pelaa vielä kotkalaisia vastaan, myös Mika Lahtinen loukkasi itsensä samaisessa pelissä ja on näin poissa keskiviikon pelistä.
Tuomo Könönen on kärsinyt pelikieltonsa, joten hän palaa keskikentälle, viime pelissä vakuuttavasti pelanneen Eetu Muinosen seuraksi. Vantaalla pirteästi pelannut Toni Vesala pelaa mitä luultavimmin Lahtisen paikalla oikealla laidalla.

RoPS:n ennakoitu avauskokoonpano:
Vilmunen; Granlund, Obilor, Alison, Peura; Muinonen, Könönen; Vesala, Rivera, Emenike; Kokko.

© 2012 RoPS

 

Luettu 1642 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227