ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 06 syyskuu 2012 07:56

Kokko jatkaa napapiirillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aleksandr Kokko jatkaa RoPSissa kaksi seuraavaa kautta Aleksandr Kokko jatkaa RoPSissa kaksi seuraavaa kautta

Rovaniemen Palloseura on aloittanut ensi kauden joukkueen rakentamisen Veikkausliigaan hyvissä ajoin. Neuvottelut nykyisten avainpelaajien kanssa ovat käynnissä ja jo viime lauantaina julkaistiin Antti Peuran jatkosopimus.

Pelaajasopimukset saivat jatkoa kun hyökkääjä Aleksandr Kokko ja RoPS pääsivät sopimukseen. Kokko jatkaa sinipaidoissa kaudet 2013-2014.

Täksi kaudeksi Rovaniemelle siirtynyt Kokko on ollut vakuuttavassa kunnossa koko kauden ja on ollut yksi liiganousun takuumiehistä.
Pelaamassaan 20 ottelussa Kokko on heilutellut vastustajien maaliverkkoja jo 14 kertaa. Kokko johtaa samalla Ykkösen maalipörssiä.

RoPS valmentaja Vesa Tauriainen on tyytyväinen Kokon sopimukseen:"Kokko on ilman muuta tervetullut lisä ensi kauden joukkueeseen, hänellä on nyt mahdollisuus näyttää oma tasonsa myös liigassa. Seuraava askel Borikselle on pystyä päivästä toiseen pelaamaan ja harjoittelemaan liigan parhaimmiston tasolla"

Boris odottaa jo innolla Veikkausliigakauden alkua "Täytyy olla tyytyväinen, että saan jäädä Rovaniemelle, tämä on minulle paras mahdollinen ratkaisu. Voimme ensi kaudella todistaa pärjäävämme liigassa, henkilökohtaisesti haluan todistaa, että kuulun huipulle". 

© 2012 RoPS

Luettu 3399 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227