ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 09 marraskuu 2012 09:22

Könönen jatkaa pelaajavalmentajana

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Tuomo Könönen pääsi nostamaan Ykkösen mestaruuspokaalia keskuskentällä lokakuussa. Tulevalla kaudella mies nähdään kentällä pelaajavalmentajan roolissa. Tuomo Könönen pääsi nostamaan Ykkösen mestaruuspokaalia keskuskentällä lokakuussa. Tulevalla kaudella mies nähdään kentällä pelaajavalmentajan roolissa.

Kaksi edellistä kautta RoPSin edustusmiehistössä pelannut Tuomo Könönen,34, on solminut seuran kanssa vuoden mittaisen pelaajavalmentaja sopimuksen.

Könönen tulee olemaan ensi kaudella yksi osa valmennusryhmää, johon kuuluvat Könösen lisäksi Kari Virtanen ja Vesa Tauriainen.
Könönen nähdään tarvittaessa myös kentällä, mikäli vauhti liigaan vielä riittää.

Vesa Tauriainen arvioi Könösen roolia joukkueessa seuraavasti.
- "Tumen" rooli joukkueessa tulee olemaan ensisijaisesti vielä pelaajana mutta on apuna myös valmennuksessa.
- Tarkoitus on perehdyttää mies pienin askelin mukaan valmentamiseen ja oppimaan millaista olla mukana valmentajan roolissa jne. Samalla seura haluaa auttaa myös pelaajauran jälkeisessä elämässä.
- "Tume" tuo mukanaan valmennusryhmään tuoreen pelaajan näkökannan ja hänellä on tulevaisuudessa paljon annettavaa myös valmennuspuolella.

Könöselle tulevan kauden rooli joukkueessa on selviö.
- Haluan treenata joukkueen mukana ja kirittää poikia josko ne pysyis vielä vanhan matkassa. Mikäli tässä terveenä pysytään, tunnen että minulla on vielä annettavaa myös liigatasolla.
Myös pelaajauran jälkeiset suunnitelmat ovat Könösellä kirkkaana mielessä.
- Jatkosuunnitelmiini kuuluu valmentaminen, johon saan hyvää oppia nykyisiltä valmentajilta.

© 2012 RoPS

Luettu 2385 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309