ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 14 marraskuu 2012 14:40

Nicholas Otaru RoPS paitaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Nicholas Otaru (26) siirtyy Rovaniemen Palloseuraan yksivuotisella sopimuksella. Otaru on pelannut Veikkausliigaa urallaan Fc Hongan paidassa yhteensä 151 ottelua, joissa hän on viimeistellyt 10 osumaa.RoPS valmentaja Kari Virtanen on tyytyväinen saadessaan Otarun mukaan joukkueeseen. "Karo" odottaa Nicholaksen olevan yksi Veikkausliigan parhaista laitahyökkääjistä. Ison roolin mukana odotetaan tietysti tehojakin.

Otaru itse on erittäin tyytyväinen päästessään näyttämään osaamistaan napapiirille. Erityisen mieluisaa hänelle on päästä pelaamaan yhdessä vanhan tutkaparin Aleksandr Kokon kanssa.

 

Luettu 3582 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227