Uutiset

Miehet

lauantai, 27 huhtikuu 2013 09:37

Arpa oli RoPSille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon Suomen Cupin puolivälieräparit arvottiin perjantaina. Kilpailussa kahdeksan joukossa on kuusi liigajoukkuetta, ja yksi seura Ykkösestä sekä Kakkosesta.



Arpa heitti RoPSin vastustajaksi Kakkosen FC Jazzin. Rovaniemeläiset pelaavat Porissa maanantaina 20.5. Jos RoPS voittaa, kohtaa se välierässä kotonaan ottelun FC Honka–IFK Mariehamn voittajan.

– Jos vielä olisi saatu kotiottelu, niin arpa olisi ollut täydellinen, RoPSin urheilu- ja markkinointijohtaja Jari Ilola kertoo.

– Meidän pitäisi normaalisuorituksella voittaa Kakkosen joukkue, mutta peliin ei parane lähteä ollenkaan takki auki.

Cupin arvonnat tehtiin kabineteissa ja siellä voi muuttua vielä myös RoPSin Veikkausliigan tämän hetken pistesaldo. RoPS on jättänyt protestin FC Lahti-ottelusta. Lahti peluutti kentällä Jussi Länsitaloa , joka oli RoPSin käsityksen mukaan pelikiellossa.

Markku Saukko
© 2013 Lapin Kansa

Luettu 2248 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi