ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 29 kesäkuu 2013 15:41

Maisonvaaran kausi ohi?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

VPS-ottelussa Atte Hoivalan taklauksen kohteeksi joutuneen Mika-Matti Maisonvaaran kausi on pahimmassa tapauksessa ohi. "Miksu" vaihdettiin kentälle 76. minuutilla ja hän ehti pelata ottelua kolmisen minuuttia kunnes joutui Hoivalan "rappauksen" kohteeksi. Maisonvaaran polvilumpio murtui ja Hoivala puolestaan selvisi tilanteesta varoituksella.
Koska RoPS oli jo suorittanut kaikki vaihdot, "Miksua" ei voitu vaihtaa pois kentältä. Mies taistelikin kentällä urheasti ottelun päätösvihellykseen saakka.

"Miksun" polvi on leikattu eilen ja polvea pidetään tuettuna kuusi viikkoa. Tämän jälkeen alkaa noin kolmen kuukauden kuntoutus, jonka jälkeen kausi onkin jo lopuillaan.

© 2013 RoPS

 

Luettu 1530 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227