Uutiset

Miehet

lauantai, 29 kesäkuu 2013 15:41

Maisonvaaran kausi ohi?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

VPS-ottelussa Atte Hoivalan taklauksen kohteeksi joutuneen Mika-Matti Maisonvaaran kausi on pahimmassa tapauksessa ohi. "Miksu" vaihdettiin kentälle 76. minuutilla ja hän ehti pelata ottelua kolmisen minuuttia kunnes joutui Hoivalan "rappauksen" kohteeksi. Maisonvaaran polvilumpio murtui ja Hoivala puolestaan selvisi tilanteesta varoituksella.
Koska RoPS oli jo suorittanut kaikki vaihdot, "Miksua" ei voitu vaihtaa pois kentältä. Mies taistelikin kentällä urheasti ottelun päätösvihellykseen saakka.

"Miksun" polvi on leikattu eilen ja polvea pidetään tuettuna kuusi viikkoa. Tämän jälkeen alkaa noin kolmen kuukauden kuntoutus, jonka jälkeen kausi onkin jo lopuillaan.

© 2013 RoPS

 

Luettu 1647 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi