ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 lokakuu 2013 13:38

Saxman jatkaa Rovaniemellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Ville Saxman jatkaa RoPSin riveissä ensi kaudella. Ville Saxman jatkaa RoPSin riveissä ensi kaudella. Kuva: Eero Yrjänheikki

RoPS ja Ville Saxman ovat tehneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin ollen Saxman nähdään myös ensi kesänä keskuskentän viheriöllä.Ville itse kommentoi sopimusta seuraavasti:
- Elikkäs hyvät on fiilikset. Olen tykänny olla Rovaniemellä ja hyvä kun saatiin jatko sorvattua jo kohtuu aikasessa vaiheessa. Pystyy alkaan keskittymään ens kauteen.
- Innolla odotan Malisen tuloa ja jengi on varmasti vahva tulevalla kaudellakin. Nyt pientä huilausta ja sitte alotetaan taas painaa hommia kohti ens kautta.

RoPSin ensi kauden päävalmentaja Juha Malinen kommentoi Saxmanin sopimusta:
- Ville on monikäyttöinen ja taisteleva pelaaja. Pohjois-suomalaisena hän pystyy antamaan joka pelissä ja harjoituksessa joukkueelleen 100%. Kokoamme kaudelle 2014 joukkuetta, joka on vaikeasti voitettava ja inhottava vastustaja, Ville Saxman on sopiva palanen pelissämme.

© 2013 RoPS


 

Luettu 1902 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227