ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 29 marraskuu 2013 15:09

Sahlgren vahvistamaan RoPSin maalivahtiosastoa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Saku-Pekka Sahlgren siirtyy napapiirille 1+1 vuotisella sopimuksella. Saku-Pekka Sahlgren siirtyy napapiirille 1+1 vuotisella sopimuksella. Kuva: HJK
Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigajoukkueen maalivahtiosasto sai vahvistusta kun Saku-Pekka Sahlgren, 21, solmi seuran kanssa 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen.

Kokkolassa syntynyt Sahlgren on edustanut aikaisemmin muun muassa Kokkolan Palloseuraa ja GBK:ta. Rovaniemelle mies siirtyy HJK:sta, jota hän on edustanut kaudet 2011-2013.
Sahlgren on pelannut myös vakiomiehenä Suomen eri ikäluokkien maajoukkueissa.

Päävalmentaja Juha Malisen mukaan Sahlgren sopii hyvin joukkueeseen.
- Saku on läpikäynyt nuorisomaajoukkueet ja se on tietysti todiste lahjakkuudesta. Olen keskustellut paljon pelaajasta hänen valmentajansa Antti Niemen kanssa, joka pitää Sakua lahjakkaimpana käsissään olleista veräjänvartioista.
- RoPS haluaa profiloitua suomalaisten pelaajien ja suomalaisen pelin kehittäjänä, joten Saku-Pekka Sahlgrenin tapaiset lahjakkuudet ovat erinomaisia palasia joukkueeseemme, sanoo Malinen ja jatkaa.
- Rovaniemellä on upeat mahdollisuudet hyvään harjoitteluun Ounashallin ja Santasport-urheiluopiston suojissa,joten olemme selkeästi panostaneet nuorehkoihin suomalaisiin tulevaisuuden pelaajiin.

Sahlgren itse on innostunut uudesta pestistä.
- Aivan loistava fiilis ja innolla odotan tulevaa aikaa Rovaniemellä. Toki kokkolalaisena oli hienoa olla mukana HJK:n organisaatiossa, mutta nyt tarvitaan peliaikaa, sanoo Sahlgren.
Miehen tulevaisuuden tavoitteet ovat myös selvät.
- Totta kai nuorena urheilijana tavoitteet ovat tulevaisuudessa ulkomaan kentillä.
Sahlgren uskoo myös viihtyvänsä Rovaniemellä mainiosti.
- Joukkue otti minut erittäin hyvin vastaan ja ympäristön vaihdos on varmasti hyvä ratkaisu kehityksen kannalta. Rovaniemelle on myös helppo tulla, sillä nuorin sisaruksistani opiskelee ja sukuakin on täällä. Hienoa nähdä elämää ja jalkapalloa Helsingin jälkeen myös toiselta puolen Suomea ja onhan täältä vähän lyhyempi matka kotiin Kokkolaan kuin Helsingistä.

© 2013 RoPS 

Luettu 3944 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227