ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 22 helmikuu 2014 10:37

RoPS striimaa Veikkausliigan kotiottelunsa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran harjoitusottelut Ounashallissa ja myös Liigacupin FC Honka-koitos nähtiin suorana livestream-lähetyksenä YouTube-videopalvelussa. Ottelut, myös virallinen Liigacup-koitos näkyivät netissä ilmaiseksi.



– Kyllä, testasimme laitteistoa ja koko systeemiä, emmekä veloittaneet siitä mitään, RoPSin urheilu- ja markkinointijohtaja Jari Ilola kertoo.

– Näytämme myös Liigacupin viimeisen alkulohkon ottelun (HJK 28.2.) striiminä. Voi olla, että veloitamme siitä pelistä 5 – 7 euron maksun, mutta asia on vielä auki, Ilola jatkaa.

Näillä näkymin RoPS esittää striimiltä myös Veikkausliigan kotiottelunsa.

– Se on tarkoitus, viime kaudella useampi seura jo teki niin, RoPSin toimitusjohtaja Antti Hietakangas kertoo.

Hietakangas ei usko Veikkausliigan ja URHO-TV:n sopimuksen estävän seurojen omia lähetyksiä.

– Ei se ole estänyt aiemminkaan, ja nythän URHOn tilanne on hyvin epäselvä. En pysty sanomaan tässä TV-sopimuksen yksityiskohtia, mutta en usko niiden muodostuvan esteeksi.

Ilola näkee nettilähetykset tärkeänä palveluna seuran kannattajille.

– Meillä on paljon kannattajia ympäri Suomea, jotka eivät pääse kotiotteluihin. Lisäksi tämä tarjoaa myös paikallisille mahdollisuuden seurata ottelua, jos paikan päälle katsomoon ei jostakin syystä pääse. Striimi on tätä päivää, urheilu- ja markkinointijohtaja linjaa.

Luonnollisesti RoPS odottaa myös vierasjoukkueen kannattajien käyttävän RoPS-striimiä. Seurojen videolähetykset ovat lisääntymässä, ja ensi kaudella yhä useampi RoPSin vierasottelu näkynee netissä kotijoukkueen tarjoamana palveluna.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1094 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227