ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 30 maaliskuu 2014 10:06

Santeri Kumpula Puolaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Santeri Kumpula on valittu Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka kohtaa Puolan kaksoismaaottelussa Puolassa 1. ja 3. päivä huhtikuuta. Päävalmentaja Jarkko Wiss valitsi otteluihin yhteensä 18 pelaajaa. Kumpula valittiin joukkueeseen poisjääneen Helsingin Jalkapalloklubin Fredrik Lassassin tilalle.

Wissin mukaan luvassa on kaksi kovaa ottelua.

– Puolassa panostetaan nuorisotoimintaan ja kiinnostus näitä pelejä kohtaan on aina iso. Uskon, että pääsemme harjoittelemaan ja pelaamaan hyvissä olosuhteissa, Wiss kertoo.

Kumpula suoritti maajoukkuedebyyttinsä maajoukkueturnauksessa Latviassa maaliskuun alussa, ja iski maalin Azerbaidzhania vastaan.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

Luettu 948 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227