ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 03 huhtikuu 2014 10:13

Kapteeni: ”Boris” Kokkoa kannattaa pelätä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Valmentaja Juha Malinen ja kapteenisto: vasemmalta Aleksandr Kokko, Olli Pöyliö, Antti Okkonen ja Obilor. Valmentaja Juha Malinen ja kapteenisto: vasemmalta Aleksandr Kokko, Olli Pöyliö, Antti Okkonen ja Obilor. Kuva: Pekka Aho

Rovaniemen Palloseuran kapteeni Antti Okkonen odottaa jo malttamattomana kauden alkua. Hiljattain RoPSin kanssa jatkosopimuksen tehnyt puolustava keskikenttäpelaaja uskoo Veikkausliigasta tulevan erittäin tasaisen.

– Huonossa taloustilanteessa seurojen resurssierot ovat pienentyneet. Sarjasta tulee tasainen, en tiedä millainen valmentaja Shefki Kuqi on, mutta uskon Hongankin pärjäävän, vaikka sitä on kovasti lyöty etukäteen.

Kapteeni johtaa joukkonsa liigaan turvallisin mielin.

– Meillä on taktisesti selkeät raamit hyökkäys- ja puolustuspeliin. Olemme saaneet kovia suomalaispelaajia joukkueeseen, ja samat ajatukset pelikavereiden kanssa löytyvät helposti, kapteeni kertoo.

– Pelimme ei ole vielä valmista, mutta riittävän valmista voittoihin. Alkukaudesta voitetaan harvoin tyylillä, tahto ratkaisee paljon.

Kapteeni nostaa rykmentistään esille yhden miehen.

Aleksandr ”Boris” Kokkoa kannattaa vastustajien varoa. Hän on kovassa tikissä ja iskenyt harjoituskaudella hirveän läjän maaleja. Hän on kehittynyt edelleen, ja voi olla, ettei hän pelaa tässä sarjassa kauaa, vaan siirtyy isommille kentille. MS

© 2014 Lapin Kansa

Luettu 696 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227