ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 22 huhtikuu 2014 10:38

RoPS lähtee hakemaan pisteitä Interiltä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolmesta Veikkausliigapelistä pisteen tällä kaudella kerännyt kotijoukkue RoPS lähtee hakemaan kolmea pistettä keskiviikkona Keskuskentälle vieraaksi saapuvalta Turun Interiltä, joka keikkuu kahden ottelun jälkeen liigassa kakkospaikalla kuudella pisteellä.

- Vaikka Sirbiladze on erinomainen hyökkääjä ja Interin hyvin liikkuva keskikenttä tukee häntä hyvin, meidän tarkoituksena on tukahduttaa heidän keskikenttänsä. Haluamme näyttää kotiyleisöllemme entistä paremman RoPS:n, joka on oppinut virheistä, RoPS-luotsi Juha Malinen lupaa.

RoPS:lla on takana viiden päivän vieraspelireissu, jota joukkueen valmentaja pitää muuten mainiona, vaikka kotiin tuomisina ei ollut pistettäkään.

- Pelasimme hyvin ja puolustuspäässä pelimme oli jo parempaa paria heikkoa hetkeä lukuun ottamatta. Meidän täytyy vaan keskittyä paremmin, niin kyllä se siitä lähtee, Malinen pohtii tyytyväisenä joukkueensa pelilliseen ilmeeseen.

Malisen mukaan RoPS:n pelissä alkavat myös hyökkäyspäässä pelaajien roolit olla selvät.

- Nyt tarvitaan vaan henkilökohtaisia onnistumisia niin maaleja alkaa syntyä. Kotiotteluissa pitää painottaa hyökkäyspeliä, se tulee olemaan myös Inter-ottelussakin avainasia.

Kaiken kaikkiaan RoPS-valmentaja Malinen uskoo että edessä on joukkueelle hyvä viikko.

- Meillä on kaksi kotipeliä edessä, keskiviikkona ja sunnuntaina. Lähdemme hyvällä itseluottamuksella niihin ja otamme niistä kuusi pistettä, Malinen luottaa joukoihinsa.

RoPS:n sairastuvalla on Inter-ottelussa puolustaja Janne Saksela ja toppari Ndukaku Alison. Puolustaja Lassi Nurmoksen pelikunto ratkeaa otteluun mennessä, joten RoPS:n alakerrassa on hieman vaikeaa.

Luettu 793 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227