ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 24 touko 2014 13:01

”Olen todella pettynyt sijoitukseen”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen, kerroit pääsiäisen jälkeen katsovasi Veikkausliigan sarjataulukkoa vasta kymmenen pelatun kierroksen jälkeen. Tuolloin RoPS oli pelannut kolme peliä ja kerännyt yhden pisteen. Nyt pelejä on takana kymmenen, pisteitä kasassa seitsemän ja sijoitus on toiseksi viimeinen. Lisäksi jumbo-TPS on pelannut ottelun vähemmän. Miltä taulukko silmiisi näyttää?

– Aivan helvetin huonoltahan se näyttää. Joukkue tekee töitä todella sitoutuneesti, ja porukan ilme on hyvä. Meitä koettelee todella paha loukkaantumissuma, mutta joukkue jaksaa taistella. Tänäänkin Vaasassa pelasimme erittäin hyvin. Palkintoa pisteitten muodossa ei ole kuitenkaan tullut, Malinen aloittaa.

– Tehtyjä maaleja on aivan liian vähän (neljä). Olemme puolustaneet hyvin, mutta sitten tehneet helppoja virheitä, ja hävinneet niillä otteluja.

– Sarjasijoitushan on tällä hetkellä juuri sama, kuin viime kauden päätteeksi.

Miten tästä noustaan?

– Jatkamalla kovaa työtä, ja tietenkin odottamalla tervehtyneitä miehiä takaisin kentälle.

RoPSin virallinen tavoite oli sijoittua kuuden parhaan joukkoon. Onko tavoitetta syytä tarkistaa?

– Vain sillä on merkitystä, että saamme liikkeelle iskukykyisen joukkueen ja alamme tehdä tulosta.

Pelkäätkö sarjapaikan puolesta?

- En ainakaan vielä. Joukkueessa on sellainen ilme, ja se on niin täysillä mukana tässä jutussa, että suunta muuttuu vielä. Lisäksi loukkaantumismurheet helpottavat varmasti jossakin vaiheessa.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 882 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227